Hinomoto – Rólunk

Az edzéseket Meck Krisztina  3 danos Kyokushin Karate mester vezeti.

Aki megálmodója a a Hinomoto Harcművészeti Sport Egyesületnek, amely a Kyokushin Karate oktatás népszerűsítését tűzte ki célul. Ismerd meg jobban a mestert:

kyokushin karate oktatás - Krisztina sempai

Meck Krisztina
Stílus: Kyokushin Karate
Fokozat: 3. Dan

 

Meck Krisztina vagyok és  1977. november 16-án, Budapesten születtem.1985- ben sógorom Sági Tibor tanításával ismerkedtem meg a családban már hagyománynak számító karatéval és a Budoval.

1991.-ben kezdtem meg a versenyzői pályafutásom a Magyar Shito-Ryu Baráti Kör igazolt tagjaként, Edzőmnek Sensei Szénási Zsoltnak köszönhetően itt alapoztam meg tudásomat, és váltam a karate elkötelezettjévé.
3. kyu fokozattal, Magyar Bajnokként, EB győztesként és többszörös csapat győzelemmel, sajnos 5 év után személyes okokból megváltunk egymástól.

1996-ban Sensei Gálhidi István vezetésével a Wado-Ryu stílussal, szintén 3 kyu övfokozattal OB II. és Magyar Bajnoki I. helyezéssel ügy döntöttem, hogy kipróbálom magam egy másik stílusban is, így

1998-ban Sensei Katona Barna vezetésével megismerkedtem a Kick Box –szal, ahol a 4. kyu övfokozatig sikerült eljutnom és részt vehettem egy  OB területi bajnokságon, ahol a döntőig jutottam és   II. helyezett lettem.

2005 augusztusában  Sempai Mészáros József által volt alkalmam megtekinteni egy Kyokushin edzést, ami olyan erős honvágyat ébresztett, hogy szeptemberben már Én is ott álltam a sorakozónál és kezdtem meg az edzéseket a Shihan Somogyi Zsolt égisze alatt Sesei Kollár János által vezetett Shinden Dojonóban.

2009 nyarán Mestereim javaslatára aspiráltam az 1 Dan fokozatra sikeresen teljesítettem a vizsgakövetelményeket és a 30 ellenfeles küzdelmet.

2010 őszén Sempai Mészáros Józseffel megnyitottuk az első dojónkat, amely a Hinomoto Harcművészeti Sportegyesület nevet kapta.

2011-ben  Dankollégium előtt a nyári nemzetközi edzőtáborban  sikeresen teljesítettem a 2 Dan fokozat megszerzéséhez szükséges technikai és 40 x 1,5 perces küzdelmi részt is.

2017-ben rendkívüli létszámmal (420 fő)megrendezett nemzetközi edzőtáborban, a Nemzetközi Budokai Magyarországi Szövetség vezetőségének  javaslatára, Edzőim, Tanítványaim, Családom és Barátaim támogatásával sikeresen vizsgáztam a 3. Dan fokozatra.

2018 januárjától Senseiek útja elágazáshoz érkezett. így Sensei Krisztina önálló vezetője lett a Hinomoto Harcművészeti Sportegyesületnek és a továbbiakban Budapesten, míg  Sensei József továbbra is Vácott, az általa létrehozott Mészáros Dojó- ban  /kyovac.hu/ oktatnak.


A Hinomoto Harcművészeti Sportegyesület mára  közel 70 tagot számlál, sikereink híre megelőz bennünket.

Hírnevünket tisztességességünknek, elkötelezettségünknek, kitartásunknak köszönhetjük.
Versenyeinket rendkívüli érdeklődés kíséretében rendezzük.
Tanítványaink  rendre kimagasló eredményeket érnek el mind a hazai, mind a nemzetközi versenyeken.

Hol tartjuk edzéseinket? Klikk a piros gombra és megmutatom:

<<<  CÉLKITŰZÉSEINK  KYOKUSHIN KARATE EDZÉSEK  >>>